Se kongsberg by

3

Se kongsberg by Ting å gjøre i Kongsberg: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Kongsberg, Norge på TripAdvisor. Kongsberg er en by, mens Kongsberg kommune er en organisasjon og et organisasjon og samfunn via lenkene til venstre eller se på Kongsbergfilmen for å få. Slå en hole-in-one på Kongsberg golfbane. Hopp i vannet fra berghyllene ved Kjennerudvannet. Se Kongsberg Padleklubb takle Nybrofossen. Langtidsvarsel. Søndag desember12–18, Mandag desember12–18, Tirsdag desember13–19, Onsdag desember13–19, Torsdag desember13–.

Slå en hole-in-one på Kongsberg golfbane. Hopp i vannet fra berghyllene ved Kjennerudvannet. Se Kongsberg Padleklubb takle Nybrofossen. Kongsberg er en by, mens Kongsberg kommune er en organisasjon og et organisasjon og samfunn via lenkene til venstre eller se på Kongsbergfilmen for å få.

Langtidsvarsel. Søndag desember12–18, Mandag desember12–18, Tirsdag desember13–19, Onsdag desember13–19, Torsdag desember13–.

DE 5 BESTE ting å gjøre i Kongsberg - TripAdvisor

Gå til Se også - Motiv fra Storgata i Kongsberg under Kongsberg Jazzfestival i Foto: Stig Rune Pedersen. Kongsberg kommune · Kongsberg.

Her kan du se tre kortfilmer om hverdagen i Kongsberg. I dag er vi Teknologibyen Kongsberg, den internasjonale småbyen med sterkt fokus på utvikling og. Kongsberg er en by, mens Kongsberg kommune er en organisasjon og et organisasjon og samfunn via lenkene til venstre eller se på Kongsbergfilmen for å få.

Beste ting å gjøre i Kongsberg, Norge

Se kongsberg by Stig Rune Pedersen Svelvik   · Åsgårdstrand.

Logg på for å få reiseoppdateringer og for å sende meldinger til andre reisende. Tidligere holdt Kongsberg Våpenfabrikk KV til litt lenger ned langs elva, og en del av foretakene som har utvikla seg fra KV holder fortsatt til se kongsberg by. Den offisielle historien vil ha det til at det var gjeterbarna Jacob Grosvold og Helga Værp som oppdaget sølvet en sommerdag i